43bc12_55679ab0ef854fb88dfbf3f9e7125f9f_

Shop

Boka 

Kontakt

Hjälp

© Goldielux

GOLDIE LUX

Företaget som blomstrar på marknaden mitt i centrala Kungsbacka. Goldie Lux är experter inom hårförlängningar och allt som hör där till. Vi använder oss av vårt egna hårmärke, som vi importerar från Indien. Det är av absolut högsta kvalité och håller upp till 12 månader med rätt skötsel. Du som kund kan nu få ett vackert, tjockt svall på ca två timmar. Vi använder oss av keratinmetoden. Driver du ett eget företag/egen salong och söker löshår i världsklass, tveka inte på att höra av dig till vår salong i Kungsbacka. Goldie Lux löshår är utöver det vanliga!

Vi har utvecklat vår verksamhet och utför även volymfransar. Vi har våra egna volymfransar framtagna efter kundernas önskemål. Vi har fått otrolig respons från våra kunder och andra stylister. 

När du gör en förlängning hos oss får du tips och råd på allt du behöver veta för ett snyggt och hållbart resultat. Vi erbjuder special anpassande produkter, till din hårförlängning och dina volymfransar. 

 

Varmt välkommen! 

UNITED SISTER

Vision är att varje tjej* ska kunna vara den hon själv vill vara och kunna göra det just hon vill. Med det menar vi att varje tjej* ska kunna vara sig själv och utvecklas utan att begränsas av normer, könsroller, andras åsikter eller sig själv.

 

Historik Fryshusverksamheten United Sisters startade 1996 på initiativ av två unga tjejer som saknade en aktivitet som riktade sig till deras behov. De ville därför starta en grupp där tjejer kunde göra sig hörda och utveckla sina intressen utan konkurrens från killar. Den första tjejgruppen startades på Fryshuset i Stockholm och kallade sig för United Sisters, ett namn som har följt verksamheten därefter.

 

Sedan starten1996 har United Sisters verksamhet växt både innehållsmässigt och geografiskt och finns för närvarande i Stockholm, Göteborg, Malmö och är öppen för alla tjejer i åldern 12–20. Verksamheten består av tjejgrupper, coachverksamhet, actörer och ambassadörsskap. Till respektive område utvecklas metoder, material och utbildningar. Uppdragen genomförs till största del av volontärer.

 

*Med tjej menar vi alla som har erfarenhet av att leva som tjej eller som identifierar sig som tjej”.